Strukturální rasismus v medicíně: Hloubkový pohled na způsoby, jak podpořit smysluplnou změnu

hluboce zakořeněný strukturální rasismus v systému zdravotní péče po staletí poškodil historicky marginalizované lidi. Největší lékařská asociace ve Spojených státech, která si uvědomuje jejich roli, se zavádí, že pomáhá eradikovat nerovnost v medicíně. Požádali jsme čtyři odborníky o jejich názor na to, jak to udělat smysluplným způsobem.

American Medical Association (AMA), jedna z největších a nejvlivnějších lékařských sdružení na světě – spolu s jeho publikací The Journal of American Medical Association (JAMA) – nedávno představila svou „organizační organizaci Strategický plán pro vložení rasové spravedlnosti a pokročilého vlastního kapitálu. “ AMA také veřejně uznala svůj příspěvek ke strukturálnímu rasismu prostřednictvím škodlivých a nespravedlivých praktik a řízení.

Během tohoto tříletého plánu slibuje AMA propagovat vlastní kapitál v celé své rozsáhlé organizaci a v rámci „domén vlivu vlivu “ Tento závazek k rasové a sociální spravedlnosti je již dávno zpožděný a má potenciál přinést tolik potřebnou restrukturalizaci systému zdravotní péče, který do této chvíle vážně podceňoval historicky marginalizované skupiny. Zprávy dnes se podrobně podívají na strukturální rasismus a nerovnost v lékařských organizacích, výzkumu a zdravotnictví. Mluvíme také se čtyřmi odborníky o některých akcích nezbytných k podpoře smysluplné změny. Je to trvalá nerovnost hluboce zakořeněná v sociální politice, právních předpisech, vymáhání práva, ekonomického systému a zdravotnického systému. nesprávně zarovnaný myšlenkový proces, který umístí jednu rasovou nebo etnickou skupinu nad druhou. To je často poháněno bílými supremacistickými přesvědčeními, základními bílými privilegiami a neschopností pochopit, že všichni lidé sdílejí 99,9% jejich DNA. historicky marginalizovaných skupin. Například zprávy naznačují, že černoši mají nižší očekávání života než bílí jedinci a že převážně černé komunity s větší pravděpodobností zažijí nedostatek lékařů primární péče. Rasismus v průběhu desetiletí zkresleného výzkumu a článků publikovaných v publikacích Medical Journal. Ohromující počet výzkumných studií nedokáže začlenit rozmanitost při náboru účastníků a média orientovaná na spotřebitele zachovávají tento problém neustálým za předpokladu, že jejich publikum je bílé. Historicky marginalizovaní lidé dostávají jako zdravotní stavy, reakce na léky a rizikové faktory nemoci se mohou mezi rasovými a etnickými skupinami lišit. a dlouhodobá ticha, která podpořila nerovnost v oblasti zdraví. Lékařská společnost požádala „všechny“ nepravidelně vychované uchazeče, „jako„ indičtí lékaři “, aby byli považováni za nelegální odborníky.“

  • V roce 1871 prezident AMA řekl členům, že „ženy jsou ve všech ohledech nižší než muži ve všech ohledech , dokonce ty GH Někteří mohou být technicky kvalifikováni jako lékaři. “
  • V roce 1901 zveřejnil JAMA článek podporující čínský zákon o vyloučení. To vytvořilo „přímé překážky pro specializované školení a profesní rozvoj pro černé lékaře, které přímo poškodilo„ menritizované “komunity. a související žádosti. Začlenit následující strategie:
    • Vložte rasovou a sociální spravedlnost do podniků AMA, kultur, systémů, politik a praktik. „Minoritizovaní“ lékaři a další zúčastněné strany.
    • Zajistěte spravedlivé struktury a příležitosti v inovacích. Vytvářejte další cesty pro pravdu, rasové uzdravení, usmíření a transformaci Pro minulost Amy. Problémy s rasovou nerovností, jak napsala malá skupina delegátů AMA v dopise, ve kterém vyjádřili znepokojení nad zástavou. Jeho postavení kvůli incidentu obklopujícím předchozí podcast Jama a tweetu.

      Podle zpravodajského článku v The

      V tiskové zprávě AMA oznamující tento krok, Dr. Bauchner říká: „Zůstanu hluboce zklamaný v sobě pro odpadky, které vedly k publikování tweetu a podcastu. Přestože jsem nepsal ani neviděl tweet ani nevytvořil podcast, jako šéfredaktor, nakonec za ně zodpovědný. “

      Navzdory kontroverzi a vnitřnímu nesouhlasu plánuje organizace prosadit své 3 -Room plánujte do vysokého vybavení a buďte řidičem vlastního kapitálu pro „menritizované“ lidi.

      Bude však tato strategie účinným řešením problému hluboce zakořeněného v lékařské komunitě?

      odborníci zvažují metody pro zahájení smysluplné změny

      MNT hovořili se čtyřmi odborníky o strukturálním rasismu v lékařských komunitách a způsoby, jak tento hluboce zakořeněný problém do popředí a podpořit dopadající změnu.

      Prof. Derek M. Griffith, Ph.D., je ředitelem Centra pro výzkum zdraví mužů a profesora medicíny, zdraví a společnosti na Vanderbilt University v Nashvillu, TN.

      Po 1. červenci 2021 převezme prof. Griffith roli zakladatele a spoluzakladatele Institutu rasové spravedlnosti, zakladatele a ředitele Centra pro zdraví mužů a profesor správy zdravotnických systémů a profesor zdravotnických systémů a Onkologie na Georgetown University ve Washingtonu, D.C.

      Dr. Tiffany Green, Ph.D., je autorem a asistentem populačního zdravotnického vědy a porodnictví a gynekologie na University of Wisconsin-Madison.

      Dr. Winston Morgan, B.Sc., Ph.D., FHEA, je čtenářem v toxikologii a klinické biochemii a ředitelem dopadu a inovací na School of Health Sport a Bioscience na University of East London ve Velké Británii.

      Dr. Jameta Nicole Barlow, Ph.D., M.P.H., je docentkou psaní v univerzitním programu pro psaní univerzity George Washington University a program vedení žen. Je také spojena s Milken Institute of Public Health, pořádá sekundární jmenování ve studiích žen, pohlaví a sexuality a na ministerstvu zdravotní politiky a řízení.

      Dr. Barlow je také členem affiliate fakulty v Global Women Institute, Africana Studies Program a Jacobs Institute of Women’s Health. Podporovat zdraví spravedlnosti?

      Uznání strukturálního rasismu přítomného v lékařské komunitě je pouze začátkem toho, co se musí stát, aby se zvýšila ve zdraví.

      Dr. Morgan řekl MNT: „Jako někdo, kdo pracuje na sociální spravedlnosti po mnoho let ve vzdělávání, vědě a medicíně – strategický [AMA] plán představuje skvělý začátek. Když jsem četl dokument, byl jsem příjemně překvapen obsahem, co bylo přijato a navrženo AMA. Bylo zřejmé, že dokument napsal jednotlivci, kteří rozuměli rasové krajině, kteří jsou klíčovými mysliteli, a co je třeba udělat. “

      Dr. Morgan však poznamenal výzvu provádět takovou změnu v Organizace tak velká jako Ama. učiní členy nepříjemným, “vysvětlil Dr. Morgan.

      „Druhou výzvou je, že AMA představuje pouze třetinu všech lékařů v [USA] – v nejlepším případě, že ti v AMA již s větší pravděpodobností přijímají některé z těchto nápadů – přijetí přijetí Z širší profese bude největší výzvou, “řekl.

      Dr. Green nedávno oslovil Health Equity v organizacích v komentáři, který se objevuje v časopise porodrics & Gynekologie.

      Abychom podpořili vlastní kapitál, Dr. Green řekl: „Musíme přestat zacházet s rasismem jako s problémem na úrovni individuální úrovně a rozpoznat ho jako strukturální, který ovlivňuje každý aspekt našeho života (včetně lékařského péče). “

      Dr. Green navrhl, aby akce k dosažení této potřeby zahrnuly a upřednostňovaly hlasy historicky marginalizovaných skupin, diverzifikovaly vedení a vytvořily prostředí, která praktikují politiku nulové tolerance vůči diskriminaci a kde mohou černé učenci a další učenci barvy prosperovat.

      „Nakonec, zatímco lékařská péče je kritická, sociální determinanty zdravotního stavu jsou mnohem více, pokud jde o podporu vlastního kapitálu. Takový přístup bude znamenat řešení strukturálního rasismu v bydlení, zaměstnání a vzdělávání za účelem zlepšení zdraví a pohody marginalizovaných skupin, “řekl Dr. Green.

      Kromě toho Dr. Barlow Navrhl: „Profesionální skupiny a lékařští vědci mohou spolupracovat s černými zdravotnickými organizacemi a výzkumníky na vytváření strategií a přístupů ke zdraví.“ Podle prof. Griffitha doporučila oslovit organizace, včetně Imperative Black Women’s Health Imperative, Rada pro Black Health, The Community Healing Network a Association for Black Psychology. udržoval rasistické myšlenky déle než století. Proto musí zahájit hmatatelné akce s měřitelnými definicemi a využít jejich vliv k přesunu problémů rasismu z okrajů lékařské komunity do centra.

      „[AMA a další lékařské sdružení by neměly předpokládat vědět, jak tyto problémy vyřešit; Nemohou vědět, co je nejlepší pro životy, kariéru, lékařské společnosti a instituce, které jejich činy poškodily. Vedení AMA, nikoli personál, by mělo trávit čas nasloucháním a slyšením od jednotlivců, komunit a dalších profesních organizací, které ublížili, aby pochopili, jaké nápravná opatření by pro ně pomohla. “

      – Prof. Derek Griffith, Ph.D.

      A co trénink rozmanitosti pro odstranění rasismu ve zdravotnictví? Hodnota zdraví.

      Všichni čtyři odborníci, se kterými jsme hovořili, však uvedli, že existuje jen málo důkazů, které by naznačovaly, že tento typ intervence je účinný. Buďte efektivní – pokud k tomu dojde v celé organizaci. Mohou však přispět ke zlepšení lékařských interakcí/zkušeností s pacientem za předpokladu, že poskytovatel [dělá] tvrdou práci, která je nutná při snižování zkreslení v jejich každodenních interakcích. “

      – Dr. Jameta Nicole Barlow, Ph.D. , M.P.H.

      Přijme strategii „Marshall Plan“ Advance Health Equity?

      5. června 1947, ministr zahraničí George C. Marshall navrhl plán po druhé světové válce Pomozte západní Evropě obnovit infrastrukturu a pomáhat hospodářskému zotavení.

      Přijetí strategie plánu Marshall může být účinné při překonávání strukturálního rasismu ve zdravotnictví. Fungovalo by to však? , nebo testovací strategie k dosažení a udržení spravedlivých výsledků ve zdraví. “

      Kvůli korelaci mezi socioekonomickým statusem a zdravotními výsledky, Dr. Morgan věří, že provádění strategie Marshalla pro řešení strukturálního rasismu v lékařské komunitě v lékařské komunitě v lékařské komunitě v lékařské komunitě muselo by se stát na společenské úrovni, aby bylo možné prospívat zdravotním výsledkům a podpořit nárůst černých lékařských a veřejných odborníků. Strukturální rasismus v lékařských organizacích je znatelný nedostatek rasově a etnicky rozmanitých účastníků vědeckého výzkumu.

      Podle prof. Griffitha tento vyloučení omezuje schopnost efektivně léčit a zlepšovat zdraví a pohodu „menšinovaných“ skupin. Vyvolává také ekonomický odliv zdrojů zdravotnictví a veřejného zdraví. a zdroje na testování, zda jsou přínosy léčivých přípravků a jiných ošetření stejně prospěšné pro všechny rasové a etnické skupiny. “

      – Prof. Derek Griffith, Ph.D.

      „ Pokud my Požadovaná rasa a etnicita, aby byly součástí strategie vzorkování a výzkumných otázek od začátku, měli bychom méně problémů, pokud jde o aplikace a důsledky, “řekl prof. Griffith MNT.

      Dr. Morgan také vysvětlil: „Historicky a paradoxně byly klinické studie vždy prováděny v komunitách nebo kolem nich spojené s elitnějšími zdravotnickými institucemi, protože tam jsou založeny nejmenší akademičtí vědci a kliničtí lékaři. Tyto instituce mají méně pravděpodobné, že budou mít reprezentativní počet určitých skupin, zejména [černých lidí]. “

      , aby pomohl napravit problém, navrhl, že„ stejně důležité jako mít [černoši] jako [účastníci] Pro klinické hodnocení bude počet [černých lidí] na druhé straně procesu; ti, kteří se podílejí na navrhování a interpretaci dat. Jakmile [ti v] černé populaci vidí lidi, které znají a důvěřují běhu klinických hodnocení, budou se šťastněji účastnit. “

      „ Je třeba vyprávět více příběhů, “vysvětlil Dr. Barlow. „V závislosti na kontextu problému-příspěvky, které nezohledňují individuální, mezilidské, [nebo] systémy/strukturální úrovně, by měly být povzbuzovány k tomu, aby tím přemýšlely. Časopisy mohou tyto požadavky vynaložit jako úsilí o zpochybnění pole – což bezpochyby přispěje k tomu, jak vědci začnou rozumět skutečnému problému. “

      Kořenový problém může spočívat v rukou financování, podle Dr. Green. „Černí učenci je méně pravděpodobné, že budou uděleny financování NIH [National Institutes of Health], částečně kvůli samotné práci, která je potřebná k řešení zdravotních nerovností,“ vysvětlila.

      Performativní spojence se týká, kdy privilegovaní jednotlivci požadují solidaritu s pohybem nebo sadou ideálů, aniž by přijali kroky k dalšímu příčině.

      Z pohledu Dr. Morgana by to vyžadovalo, aby mnoho spojenců prohrálo Jejich pozice moci, což je výzva k překonání některých lidí. -Sum zisk [sic], zejména v krátkodobém horizontu, protože příliš mnoho v naší společnosti je silně investováno do současného stavu, “vysvětlil.

      Pro prof. Griffith je řešení jednoduché. "Najděte způsoby a další, aby je považovali za odpovědné," řekl. Zelená informovaná mnt tU vědců Black Women požadují komplexní plán na řešení těchto nerovností, včetně toho, aby se rozmanitost výzkumných týmů stala scorable kritériem a řešení zkreslení ve vědeckých revizních panelech. Poziční papír z Black Mamas Matter Alliance.

      Dr. Green také poznamenal: „Černí studenti medicíny a další studenti medicíny barvy skutečně vedli obvinění, pokud jde o řešení závodu v medicíně. Například na University of Washington, studenti medicíny a UWSOM [University of Washington School of Medicine] antirasistická akční výbor úspěšně loboval za to, že rasa byla odstraněna jako kritérium pro stanovení odhadované míry glomerulární filtrace (tj. Funkce ledvin). A teď vidíme, že zdravotnické instituce po celé zemi pracují na tom, aby udělaly totéž. “

      „ Někdy to opravdu vyžaduje, aby jeden člověk [nebo skupinu lidí] byl začátkem skutečné změny, “ Řekl Dr. Green.

      Podle prof. Griffith by se recenzované časopisy měly řídit NIH, což již vyžaduje, aby studie informovaly o zahrnutí rasových a etnických menšin. Prof. Griffith navíc řekl: „Časopisy by měly odmítnout výzkumné dokumenty, které se nebudou řídit tímto pokynem před jejich odesláním ke kontrole.“

      „Abych bylo jasné, papíry by neměly být odmítnuty, pokud je vzorek 100 % bílá, “objasnil prof. Griffith. „Musíme vědět o zdraví bílé populace v USA stejným způsobem, jakým potřebujeme vědět o zdraví„ menšinovaných “skupin. Autoři by to však měli výslovně poznamenat v názvu, omezeních a důsledcích a diskutovat https://recenzeproduktu.top/ o tom, jak rasa ovlivnila jejich studium stejným způsobem, jak očekáváme „menritarizované“ populace. “

      Dodal:„ Američan Asociace veřejného zdraví [APHA] je organizace, která byla v této oblasti lídrem. Nejen [to bylo] vedeno vědci a odborníky, kteří mají odborné znalosti v těchto oblastech, [ale také] Apha Press a vlajkový časopis organizace, American Journal of Public Health a [Apha výroční setkání, vyhrazují značné zdroje a vyhrazují značné zdroje a Vědecký prostor pro zápas s těmito problémy a poskytování vedení myšlenky v těchto oblastech. “

      Abychom pokračovali na pozitivní cestě, navrhl Dr. Barlow:

      „ Organizace a časopisy mohou vzít narážky z Černé profesní organizace a časopisy, které zaměřují zkušenosti černých komunit a jsou v souladu s nuancemi, ke kterým dochází, když se zabývají těmito komunitami. “

      Síla psaného slova pro usnadnění změny je nespokojeno. Zdravotnická média orientovaná na spotřebitele-včetně MNT-se však historicky neudělaly co nejlépe v boji proti strukturálnímu rasismu prostřednictvím zpráv a celovečerních příběhů.

      Hráli jsme naši roli při udržování strukturálního rasismu v lékařské komunitě a nedosáhli mnoho aspektů našeho lékařského pokrytí ohledně rasových rozdílů.

      V loňském roce, Robin Hough, náš editor Na hlavním náčelníku vydal prohlášení, které uzná naše nedostatky a nastíní náš proces přestavby, aby bylo zajištěno větší reprezentaci a význam pro černochy a všechny barvy v obsahu, který vytváříme.

      Přestože my a mnoho Jiní říkají, že problém uznáváme, naše úsilí by se mělo nadále zaměřovat na účinné způsoby, jak jej napravit. Zeptali jsme se našich odborníků: „Jaký je nejlepší způsob, jak společnosti, spisovatelé a novináře zdravotnických mediálních mediálních společností, aby efektivně řešili strukturální rasismus v medicíně?“

      Dr. Morgan řekl MNT: „Zdravotní novináři by měli zdůraznit spíše dopad sociálních než biologických faktorů v lékařských výsledcích spojených s rasou.“

      Dr. Morgan také naznačil, že ačkoli genetické rozdíly mezi rasami jsou zanedbatelné, „mnoho běžných nemocí a lékařských výsledků je spojeno [s] nebo závislými na sociálních determinantách zdraví [které] jsou hluboce ovlivněny rasou, je to důležité, je to důležité

    Contents